Van Pallandtdreef 5
4101 KA Culemborg
tel: 0345 530930
fax: 0345 530974
info@wansingvandijk.nl

Wie zijn wij?

Wansing & Van Dijk Salarissen is de naam van het administratiekantoor in Culemborg, in de Betuwe, van Marian Wansing en Petra van Dijk.

Voordat wij eind 2005 met ons eigen salariskantoor startten, hadden wij beiden al ruim tien jaar ervaring in het verzorgen van salarisadministraties voor kleine en grotere bedrijven in het Rivierengebied. Daarna is die kennis en ervaring, ook in aanverwante personeelszaken, alleen nog maar toegenomen. We hebben inmiddels heel wat nieuwe regelgeving, verschillende CAO’s en bijzondere situaties zien passeren en zijn door de wol geverfd.

We werken zeer nauwkeurig en snel, komen onze afspraken na, vinden goede contacten met onze klanten belangrijk en doen ons best om iets extra’s voor hen te betekenen. We hebben plezier in ons werk en zien nieuwe ontwikkelingen op salaris- en personeelsgebied niet als een noodzakelijk kwaad, maar als een uitdaging.

 

Wat hebt ú aan ons bedrijf?

Kort samengevat leveren wij twee diensten:

  • een correcte salarisadministratie
  • advies en ondersteuning bij onderwerpen die hiermee nauw samenhangen.
    Hoe weet u zeker dat de afspraken die u met personeel maakt wel rechtsgeldig zijn? Zijn er subsidiemogelijkheden? Wat zijn de rechten en plichten van een zieke werknemer? Zomaar enkele vragen die elke werkgever zal herkennen.
    De regelgeving rond arbeidscontracten, ziekte, ontslag en subsidies wijzigt voortdurend. Wij zijn goed op de hoogte van arbeidsrechtelijke zaken en helpen u graag om binnen al die regels de beste keuze te maken.

U kunt ook één van beide diensten bij ons afnemen. Is uw loonadministratie goed geregeld en wilt u alleen incidenteel advies, dan is dat vanzelfsprekend mogelijk. Maar wij zijn ervan overtuigd dat het voor u voordelen heeft om uw complete salarisadministratie bij ons onder te brengen.

Wij zijn deskundig, nauwkeurig, snel en klantgericht. En dat alles tegen een concurrerend tarief.

Wij denken daarom dat het voor elke MKB-onderneming in Midden Nederland aantrekkelijk is om voor de salarisverwerking met ons in zee te gaan.

 

Aansluiting op uw financiële administratie

Wij willen ons beperken tot onze specialiteit: salarisadministratie. Uw financiële administratie kunt u daarom niet bij ons onderbrengen. Vanzelfsprekend zorgen wij wél voor overzichtelijke loonjournaalposten die probleemloos in uw boekhouding verwerkt kunnen worden (handmatig of digitaal). Daarbij gebruiken wij de grootboekrekeningnummers die u wenst.
Wilt u loonjournaalposten per afdeling? Geen probleem.
Wilt u de salariskosten van één medewerker uitgesplitst over verschillende kostenplaatsen?
Ook dát kan.
Wij maken gebruik van een softwarepakket waarbij dat eenvoudig te realiseren is.

 

Uitzendkrachten of payrolling? Eigen personeel is zo gek nog niet.

Veel ondernemers zien er tegenop om personeel in dienst te nemen.  Niet alleen vanwege de kosten, maar ook omdat ze denken dat het erg lastig is om weer afscheid te nemen van een personeelslid, als dat nodig mocht zijn.
Deze ondernemers kiezen daarom voor uitzendkrachten of voor het alternatief van payrolling. Net als bij een uitzendbureau verzorgt een payrollbureau de administratieve rompslomp en berekent vanzelfsprekend de kosten daarvan door aan de ondernemer. Het verschil met een uitzendbureau is dat bij payrolling de ondernemer zelf het personeel werft, selecteert, traint en begeleidt. Daarnaast liggen ook de volgende ‘normale’ werkgeverstaken op zijn bordje: maken van de werkplanning, voeren van functioneringsgesprekken, regelen van vervangend personeel bij ziekte, opstellen van een Risicoinventarisatie- en Evaluatieplan.

Bent u zo’n ondernemer? Dan willen wij u graag vrijblijvend laten zien dat het heel goed mogelijk om personeel in dienst te nemen zónder grote risico’s en met lagere loonkosten.

 

Tot slot

In deze algemene tekst kunnen wij niet al onze informatie kwijt. Waarschijnlijk zijn ook niet al uw vragen beantwoord.

Juist omdat ieder bedrijf anders is en eigen wensen heeft, willen we graag met u komen praten. Dan onderzoeken wij, samen met u, vrijblijvend, hoe wij een rol kunnen spelen bij het verzorgen van uw salarisadministratie.